Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта                     
Профиль
Гость


Гость Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!
Мини-чат
500
Наш опрос
Какая песня Avril Lavigne самая лучшая?


Всего ответов: 110



   
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Поиск
Календарь
«  Январь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Главная » 2009 » Январь » 10 » Вокалістка NIGHTWISH пішла зі сцени
    Вокалістка NIGHTWISH пішла зі сцени
    13:49:26
    Фінско-шведський колектив NIGHTWISH був змушений суттєво скоротити свій виступ в бразильському місті Belo Horizone, після того як вокалістка колективу Annete Olzon розплакалася і пішла зі сцени під час виконання треку "The Poet And The Pendulum" (він був шостий в сет-листі). Покинуту пісню був змушений доспівати Marco Hietala, після чого, виконавши дві кавер-версії, NIGHTWISH завершили свій виступ. По закінченню концерту колектив пояснив настільки дивний вчинок вокалістки проблемами в її особистому житті і висловив від її імені жаль з приводу того, що така ситуація сталася під час шоу.

    NIGHTWISH вже скасували 4 концерту в ході північноамериканського турне - 23 вересня в Knoxville (шт. Tennessee); 24 вересня в Charlotte, (шт. North Carolina); 26 вересня в Baltimore (шт. Maryland) і 27 вересня в New York City через «хворобу Аннет».

    На одному бразильському форумі з'явилося повідомлення Annete Olzon, яка так прокоментувала ситуацію, що склалася:

    «З того моменту, як я приєдналася до NIGHTWISH, я усвідомлювала всю відповідальність і перешкоди, з якими мені доведеться зіткнутися. Я завжди намагалася робити все від мене залежне, щоб отплатити за довіру, яку мені було надано. Бути вокалістом означає - робити роботу, яка вимагає багато сил для її виконання. Бути вокалістом NIGHTWISH ще складніше - через високий технічний рівень групи та її історії (яка була на піку кар'єри, коли я в неї потрапила). Хоча це «honorable» (я впевнена, що це одне з тих португальських слів, які мають зовсім інше значення) ситуація, коли ти приєднуєшся до групи, бажаючої бути успішною, відносини з аудиторією повинні бути дуже делікатними, і важко не бути охопленою емоціями, щоб нікого не розчарувати. Ніщо не дозволило мені забути все це, цим і зумовлена неможливість закінчити концерт.

    На сцені надлишок диму дратував мої голосові зв'язки, і коли мій голос став сходити, я відчайдушно і покинула сцену. Група намагалася дати мені трохи часу, щоб "відійти", але я вже не змогла більше співати. Я не змогла зрозуміти, чому у мене пропав голос. Я думаю, що це поєднання глибоких почуттів і спроби не розчарувати в той момент, коли ми намагалися завершити турне в підтримку "Dark Passion Play" із золотим статусом в Південній Америці. Крім того, учасники групи мають особливі відносини з Бразилією, і завжди вважали бразильську аудиторію однією з найбільш активних у світі.

    Я хотіла б від усього серця вибачитися перед всіма, хто був на концерті в Belo Horizonte. Я сподіваюся, що ви дасте мені можливість закінчити те, що я не змогла зробити, як хотілося б... так як сама велика пристрасть у моєму житті - вокал!»

    Просмотров: 714 | Добавил: STRIKER | Рейтинг: 0.0/0 |
    Всего комментариев: 3
    3 Der_Traum  
    0
    Давай)) Почему бы и нет)))) aa

    2 STRIKER  
    0
    Незачто))))) а давай дружить)))))

    1 Der_Traum  
    0
    Ну все понято) Девувочка просто не справилась) Тарья и в дождь могла петь и нечего) Ну надеюсь она справиться, ну хотя бы попытаеться, потому что я яркая поклонница Тарьи и самой группы)) Спасибо STRIKER за инфу)

    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]

    Конструктор сайтов - uCoz